PVC vízszigetelő fólia gyártás

Tófólia, Ciszterna fólia, Esztrich fólia, Tófólia

BNK-FOL PVC fólia gyártó

Társaságunk 2000-ben alakult építőipari szigetelő fóliák gyártására. Termékeink döntő részét piacvezető gyártóként Németországban, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon értékesítjük.

Cégünk egyedülállóként dolgozza fel az Európában keletkező PVC alapanyagokat, amelyekből CE minősítésű termékeket állít elő.

Az általunk gyártott PVC fóliával az építkezéseknél felmerülő valamennyi pára, nedvesség és víz elleni szigetelés megoldható, kiválóan alkalmas kerti tavak, tűzivíz tározók, illetve az elmúlt években országunkban bekövetkezett aszály miatt kialakítandó öntözővíz tározók szigetelésére.

Igény szerint helyszíni beépítést (falszigetelés, esztrich-szigetelés, mélyépítés szigetelés) is tudunk vállalni az ország egész területén.

Tófóliánál az európai norma szerint 10 év garanciát vállalunk, de a tapasztalatok alapján élettartama 15-20 év is lehet.

Mélyépítés, esztrich szigetelésnél 15 év garanciát vállalunk, de élettartama a tapasztalatok alapján épületével megegyezik.

Termékeink CE minősítéssel ISO 9001:2015 szerinti minősítéssel, valamint nemzetközi szabványok szerinti minősítésekkel rendelkeznek.

Cégünk fő tevékenysége:
  • Fólia gyártás
  • PVC fólia gyártás
  • Tófólia gyártás
  • Tetőszigetelő gyártás
  • Mélyépítő szigetelés gyártás
  • Pince szigetelő gyártás
  • Víznyomás elleni védelem gyártás
  • Ciszterna fólia gyártás
  • Párazáró gyártás
  • Esztrich fólia gyártás
PVC vízszigetelő fólia gyártás

100% Magyar Termék

Gyártói Garancia

Szigetelés előnyei

Szigetelés előnyei

Gyors, gazdaságos, biztonságos. Szigetelés élettartalma gyakorlatilag a ház élettartalmával megegyezik. A szigetelés tulajdonsága az évek során nem változik, hiszen a PVC nem bomlik, szerkezete nem rendeződik át. A szigetelés fagypont alatt is végezhető.

Falszigetelés

Falszigetelés

A fóliát talajvíz feletti szigetelésnél alkalmazzuk, a lábazat és a téglasor közötti szigetelésre. A fólia élettartalma a naptól elzárt helyen gyakorlatilag korlátlan ideig megtartja kedvező szigetelési tulajdonságait.

Esztrich szigetelés

Esztrich szigetelés

Aljzatbeton és az esztrich réteg közötti nedvesség szégetelését nevezzük esztrich szigetelésnek. Az esztrich szigetelés védi meg a hőszigetelést és a padlóburkolatot a talajnedvesség ellen.Az esztrich szigetelés 0,3-1,2 mm vastagságú fóliát ajánljuk.

Tószigetelés

Tószigetelés

A tófólia segítségével természethű tavak, lápos ágyások, patakok és vízesések alakíthatóak ki. A fóljás eljárás lényegesen egyszerűbb minden más kialakítási rendszerrel szemben. (pl.: beton, üvegszálas merevítésű poliester, fémlemez, stb...)

Ajánlatkérés

Tovább